Új, minden korábbinál csodásabb eszközöket mutatott be a Lenovo

thinkpadA Lenovo bejelentett két új, minden eddiginél pompásabb eszközt: a ThinkStation P300 munkaállomás kiemelkedő teljesítményt és használhatóságot kínál elérhető áron (olcsón?), míg a Lenovo tízhüvelykes, több üzemmódú, prémium üzleti tabletje, a ThinkPad 10 használata tiszta száraz, pc-használathoz hasonló élményt nyújt.

A ThinkPad 10-et nagy pontosságú digitalizáló tollal (a folyóírással történő adatbevitelhez), Windows 8.1 támogatással, négy gigabájtig bővíthető memóriával és 128 GB-ig bővíthető tárolóval szerelték fel. A vezeték nélküli lehetőségek között megtalálható a 3G/4G LTE, amely lehetővé teszi, hogy az adatokhoz bárhonnan hozzáférjünk, míg a tíz óráig terjedő akkumulátor üzemidő biztosítja az egész napos zavartalan munkát.

A ThinkStation P300 belépő szintű munkaállomás újratervezett házán már nincs terjedelmes fogantyú, hanem piros színű megfogási pontok, valamint kiterjesztett nyílások találhatók az elő- és hátlapon az egyszerű szállításhoz és telepítéshez. Ráadásul az új FLEX modul lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csak a szükséges komponenseket adják hozzá a rendszerhez, így költséghatékonyan (olcsón) alakíthatnak ki termelékenységnövelő konfigurációkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Almás termékek a kicsiknek és a közepeseknek

sze máj 14 , 2014
Májustól az Apple MacBook termékek kkv-k számára is elérhetővé válnak a Magyar Telekom portfóliójában. A lakossági előfizetők számára már eddig is előfizethető legtrendibb eszközök, mostantól a kis- és közepes üzleti előfizetők számára is megrendelhető lesz. Az Apple MacBook Air 13-at és az Apple MacBook Pro 2.0-t kezdő beruházás nélkül, havidíjért, […]