Almás termékek a kicsiknek és a közepeseknek

macbookMájustól az Apple MacBook termékek kkv-k számára is elérhetővé válnak a Magyar Telekom portfóliójában. A lakossági előfizetők számára már eddig is előfizethető legtrendibb eszközök, mostantól a kis- és közepes üzleti előfizetők számára is megrendelhető lesz.

Az Apple MacBook Air 13-at és az Apple MacBook Pro 2.0-t kezdő beruházás nélkül, havidíjért, jogtiszta szoftverekkel, a cégekre szabott irodai programcsomaggal, és informatikai támogatással kínálja a Magyar Telekom. Az Apple MacBook Air 13 és az Apple MacBook Pro 2.0. megrendelésekor 4G-képes modemet kapnak a vevők. Mielőtt azonban elindulnánk vásárolni, vegyük elő a nagyi lupéját, és alaposan olvassuk el az modernkori miniatúrákat, az apróbetűs részt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Német pénztárgéppel tarolnák le a piacot

sze máj 14 , 2014
Megkapta az MKEH forgalmazási engedélyét az OPTIMA pénztárgépcsalád első tagja, az OPTIMA QMP50 Online típusjelű kiskassza. A hazai forgalmazásáért felelős Euro Prompt Kft. a kiskassza forgalmazók közül 13. cégként kapta meg az engedélyt új típusú pénztárgépek forgalmazására. Az OPTIMA pénztárgépek Németországban, az Eurfurt-ban székelő Quorion Data Systems GmbH. pénztárgépgyárában készülnek. […]