Az ADATA bemutatja az Ultimate SU700 3D NAND SSD-t

Az ADATA Technology bemutatta az Ultimate SU700 2,5” SATA 6Gb/s 3D NAND flash alapú SSD-t. Az SU700 kiváló minőségű 3D NAND lapkákat és új Maxiotek vezérlőt használ. 560MB/s olvasási és 520MB/s írási teljesítményre képes, kapacitása pedig akár 960GB is lehet. Hibajavítással, WriteBoost SLC gyorsítótárazással és virtuális paritás felhasználással támogatja az adatintegritást és a tartós teljesítményt.

Az ADATA tervezési és tesztelési eljárásai során a 256-bites AES titkosításra és az Agile hibajavítóra is kiemelt figyelmet fordítottak. A virtuális paritás helyreállítás ugyancsak támogatott funkció. Az ADATA SU700 elérhető 120GB, 240GB, 480GB és 960GB verziókban, melyek mindegyike több, mint 2 millió óra MTBF-fel rendelkezik. A 960GB-os verzió esetében a TBW arány is kimagasló, 560TB. Ez jól mutatja, hogy hosszú élettartamra tervezték. Az SU700 SSD-re az ADATA három év jótállást vállal — olvasható a gyártó közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

E-levéltár: rendezett a jogszabályi háttér

csü ápr 6 , 2017
Olyan szemléletre van szükség a hazai digitális iratkezelésben, amely a közös örökség megőrzése iránti felelősségben, világos szereposztással tudja az intézményeket elhelyezni — hangzott el a digitálisan létrejött kéziratok kezeléséről szóló konferencián. A digitális dokumentumok használatával kapcsolatban az intézményeknek közös álláspontra kell jutniuk, egyértelműbb pozíciót megfogalmazniuk azok felé, akik a forrást […]