Nokia T21 – megbízható erőmű az egész család számára

Nokia T21A Nokia T21 -legalábbis a gyártó szerint- egy megbízható, családbarát erőmű, amelyhez érkeznek az új, környezetbarát kiegészítők is.

Az új Nokia T21 tablet is hozza mindazt a tartósságot, amit egy Nokia készüléktől elvárhatunk: kívülről az ellenálló alumíniumház és az antennákat védő, 60 százalékban újrahasznosított műanyagból készült burkolat, belülről pedig a két éven át érkező rendszerfrissítések gondoskodnak a hosszú távú használatról. A piacvezető védelem és az akár három éven át érkező havi biztonsági frissítések a gyártó szerint tökéletes választássá teszik az egész család számára. Elődje sikerére építve ráadásul most olyan, a Nokia-rajongók által igényelt funkciókat is megkapott, mint a HD-videostreaming, a hanghívás, vagy az NFC-fizetés. Az NFC a vállalkozást is segítheti az érintésmentes fizetés támogatásávan és az NFC-címkék beolvasásával, míg a Second Screen funkció lehetővé teszi, hogy a Nokia T21 egy Windows-os pc másodlagos képernyőjeként üzemeljen. Ha pedig a kreatív munka kerül előtérbe, a jegyzetelést és rajzokat is magasabb szintre emelő, a tablettel kompatibilis toll segít.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új idők: a felhasználók véleményét várja a NAV

pén szept 9 , 2022
Az adóhivatal arra kéri a felhasználókat, hogy véleményezzék a könyvelőprogramok és az eÁFA-bevallás összekapcsolására kidolgozott tervet egy online felületen – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A közleményben kiemelték, hogy az észrevételeket és javaslatokat a legismertebb online fejlesztői platformon, a GitHubon gyűjtik. Az adóhivatal már korábban is biztosított lehetőséget […]
NAV