Bővít Magyarországon az EY globális szolgáltatóközpontja

Ernst & YoungTovább bővül a Magyarországon már egy éve működő EY Global Delivery Services (EY GDS), az EY globális szolgáltatóközpontja – közölte a nemzetközi tanácsadó cég.

A tájékoztatás szerint az indulása óta az EY GDS mintegy száz munkahelyet hozott létre Magyarországon, 2023-ban pedig háromszázan dolgoznak majd a cég budapesti irodájában. Az EY GDS két évtized alatt világszintű, magas hozzáadott értéket nyújtó szervezetté vált, amely az EY tagvállalataival közösen segíti az EY ügyfeleit a sikeres növekedésében, vállalatirányításában, vagy éppen átalakításban – írják a közleményben. Az EY GDS Magyarország jelenleg az adóügyi szolgáltatásokra összpontosít.

Az EY GDS globálisan 69 ezer szakembert foglalkoztat tíz ország húsz városában, Magyarország mellett Argentínában, az Egyesült Királyságban, a Fülöp-szigeteken, Indiában, Kínában, Lengyelországban, Mexikóban, Spanyolországban és Srí Lankán. Havasi Zoltán, a GDS Hungary adóügyi vezetője a közleményben kiemelte, tovább szeretnék bővíteni a Magyarországon dolgozó munkatársaik létszámát, különösen a vállalati adózással kapcsolatos adótanácsadás, a bérszámfejtés és a külföldi munkaerő alkalmazását érintő szolgáltatások, valamint a transzferárazás és a számviteli szolgáltatások területén.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ukrajna idén több mint 4500 kibertámadást hárított el

sze dec 28 , 2022
ShareTweetPinShareAz Ukrán Biztonsági Szolgálat idén több mint 4500 kibertámadást semlegesített – közölte a szolgálat kiberbiztonsági osztályának vezetője a CNN-nel. Illja Vityuk elmondta, hogy Ukrajna „nyolc évnyi hibrid hadviselési tapasztalattal a háta mögött lépett be 2022-be… az orosz agresszió kezdetekor már készen álltunk a legrosszabb forgatókönyvekre”. Mint mondta, a kibertámadások mértéke […]
Illja Vityuk, az Ukrán Biztonsági Szolgálat kiberbiztonsági osztályának vezetője

És még ez is...