LAN partyra termett: itt az új Predator G1 asztali pc

predatorAz Acer a játékosoknak fejlesztett új Predator G1 (G1-170) asztali gépét egy 16 liter össztérfogatú gépházba sűrítették. A gyártó szerint a hordozható játékgép-szörnyeteg jól illeszkedik a kézbe, opcionális hordtáskával pedig ideális eszköze a LAN partiknak. A kompakt méret és a nagyszerű teljesítmény egyensúlyát a teljes méretű NVIDIA GeForce GTX grafikus rendszer adja (akár Titan X), a 6. generációs Intel Core processzorokkal egyetemben, akár 64 GB DDR4 memóriával. Az eszköz támogatja az új VR eszközöket. A Killer DoubleShot Pro Ethernet-technológia és a wifi kapcsolat képes együtt dolgozni, tehát a gamerek párhuzamosan tudnak online játszani, illetve a streamet megosztani.

A pc támogatja a G-SYNC és 4K2K UHD felbontást hozzá, ezáltal magas felbontású videók, lenyűgöző játékok és mozifilmek kerülhetnek terítékre használat során. A hangért a Creative Soundblaster X-Fi MB5 és a 7.1 audio támogatás felel. A Predator G1 mindezek mellett masszív háttértárakkal rendelkezhet, akár 4 TB kapacitású 7200 RPM HDD-vel, vagy 512 GB-s SSD-vel. USB 3.1 Type-C Gen.2 porttal is felszerelték. A Predator G1 gaming pc-hez számos kiegészítő is beszerezhető, mint például mechanikus billentyűzet, headset vagy kerekes bőrönd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

All-in-one átjárók a ZyXEL-től

csü máj 5 , 2016
A tajvani ZyXEL all-in-one megoldásai a kis- és középvállalkozások költséghatékony kommunikációját segítik elő. A multi-WAN kapcsolattal, az egyenletes terheléssel és a hibajavítási támogatás jellemzővel az SBG-3300-N, SBG3500 és SBG3600-N átjárók az összes, multifunkcionális hálózati megoldáshoz szükséges kulcsfontosságú tulajdonságot tartalmazzák. A ZyXEL SBG3600-N átjárókat többféle WAN felülettel szerelték fel, úgymint az […]
router

Friss, ropogós