Itt az LG idei OLED tévékínálata

monitorA világ első 4K OLED televízióinak 2014-es debütálása után az LG Electronics (LG) a CES-en mutatta be kibővült OLED tévékínálatát. A gyártó hét új 4K OLED TV-vel — hajlékony, ívelt és síkképernyős modellek 55 (138 cm képátlójú), 65 (165 cm képátlójú) és 77 hüvelykes (195 cm képátlójú) képernyőméret ű készüléket mutatott be. Az LG összes, 2015-ös 4K OLED TV-jében a vállalat saját fejlesztésű WRGB-technológiáját alkalmazzák. Ez a négyszínű pixeltechnológia fehér sub-pixeleket is alkalmaz, így a képmegjelenítés tökéletes mélyfeketével, páratlan színekkel, és végtelen kontrasztaránnyal valósulhat meg — legalább is a gyártó szerint. Az LG ’Optimized True Color’ technológiája a fényerőtől függetlenül szabályozza a színstabilitást és a természetesebb, kellemesebb színekkel egyedülálló felhasználói élményt nyújt.

A 0,001 ms-os válaszidővel, az LG OLED tévék több mint ezerszer gyorsabbak, mint a hagyományos síkképernyős LCD televíziók. Míg a legtöbb LCD TV esetében színtorzítás és alacsonyabb kontraszt jelentkezhet, az LG OLED TV-knél még a tengelyhez képest balra vagy jobbra ülők is kivételes képminőséget élvezhetnek a nagy betekintési szögnek köszönhetően — áll az LG közleményében. Az LG 2015-ös 4K OLED tévéinek mindegyikén webOS 2.0-ás operációs rendszer fut, ami az LG sajátfejlesztésű smart TV platformjának legfrissebb verziója. Az LG webOS 2.0 könnyebb, egyszerűbb, és intuitívabb használhatóságot biztosít letisztult kezelőfelülettel és egy sor lenyűgöző tartalommal. Az operációs rendszer teljesen új szintre emeli az egyszerűséget és a kényelmet: a csökkentett rendszerindítási idő mellett lehetőség van arra, hogy a felhasználó kedvenc csatornáit is hozzáadja a képernyő alján megjelenő Menü-sávhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Ericsson valami furcsa dolgot művelt

csü jan 8 , 2015
Az Ericsson egy új technológiával, az úgynevezett engedéllyel segített hozzáférésű (License Assisted Access – LAA) kiscellák révén elsőként teszi lehetővé az okostelefon-felhasználók számára, hogy egyidejűleg férjenek hozzá az engedélyköteles és engedélyt nem igénylő spektrumhoz. Az LAA egy LTE-Advanced technológia, amely növeli a mobil adatsebességet és csökkenti a torlódást. A technológia lehetővé […]
wifi radar

Friss, ropogós