Axis Roadshow 2014: díjazott partnerek

Marketa-BauerovaAz Axis Communications a napokban tartotta meg éves, vállalati roadshow-ját immáron két helyszínen, amelyekre közel száz szakmai partner, rendszerintegrátor és biztonsági szakember látogatott ki a két nap során. A vendégek megismerhették az Axis innovatív megoldásait, valamint a közterület-felügyelet gyakorlati alkalmazását. „A hazai piac nagyon fontos a vállalatunk számára, hiszen Magyarország Közép-Európa egyik leggyorsabban növekvő területe köszönhetően forgalmazóink, az Anixter és az Aspectis munkájának. A rendezvény népszerűsége is ezt támasztja alá, hiszen stratégiai partnereink számos fontos esettanulmányon keresztül mutatták be, hogy a biztonság a XXI. században elengedhetetlen, legyen szó éppen a Mátyás-templom biztonságvédelmi rendszerének kiépítéséről vagy az M5 autópálya felügyeletéről. Ezek a projektek mind azt bizonyítják, hogy igenis szükség van fejlett, innovatív és komplex biztonsági megoldásokra” – mondta Marketa Bauerova, az Axis Communications Közép-és Kelet Európáért felelős kereskedelmi menedzsere.

Az eseményen az Axis Communications számos díjat osztott ki partnerei és viszonteladói között. A budapesti roadshow keretén belül az Erando Kft. kapta az Innovatív Megoldások Díját, míg a TVT Vagyonvédelmi Zrt. a High-Growth Partner díját vihette haza. A debreceni roadshow Innovatív Megoldások Díját az AGIS kapta, míg a DIGITAL Kft. a High-Growth Partner díjat vehette át.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így ajándékoz a Vodafone

csü nov 20 , 2014
Karácsony közeledtével egyre többekben merül fel a kérdés, vajon szeretteik milyen ajándéknak örülnének igazán? A Vodafone nyáron több ezer Red ügyfelét kérdezte meg, milyen ajándéknak örülnének. A kívánságok alapján kiderült: minden ötvenedik válaszoló valamilyen igazán különleges ajándékot szeretne, százból két kívánság állatokhoz kapcsolódik, míg a megkérdezettek harmada mobil eszközöket, a válaszolók […]
karácsony ünnepe

Friss, ropogós