Az Űrhajósok Napjáig lehet jelentkezni a gyerekeknek kiírt digitális csapatversenyre

Április 12-ig várják az iskolások jelentkezését az ország legnagyobb digitális csapatversenyére, a Nagy Digitális Kalandra – közölték a szervezők.

A Logiscool Digitális Tudásért Alapítványa szervezésében immár harmadszorra rendezik meg a Nagy Digitális Kalandot. Az elmúlt két évben több mint 5200 gyermek vett részt a megmérettetésen. A háromfős, 3-4. és 5-6. osztályos diákokból álló csapatoknak idén is egy óra áll rendelkezésükre, hogy online teljesítsék a digitális világgal, logikus, algoritmikus gondolkodással, illetve az internetbiztonsággal kapcsolatos játékos küldetést. A verseny külön felkészülést nem igényel, a hétköznapokban megszerzett tudásra alapoz. A korábbi évekhez hasonlóan a gyermekeknek wifis laptopra vagy tabletre is szükségük lesz az online feladatok teljesítéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az IVSZ hívására több, mint ezer ember ünnepelte a gyengécske magyar innovációt

pén ápr 5 , 2019
Épp tizedszer rendezték meg az innováció nagy ünnepét, a SMART konferenciát, idén az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) szervezésében. A szervezetnek az a célja a rendezvénnyel, hogy fellendítse és katalizálja a hazai piac innovációs törekvéseit és kezdeményezéseit. A több, mint ezer vendég öt teremben követhette a legkülönbözőbb témákat, […]
konferencia

Friss, ropogós