Hihetetlen magas rendelkezésre állást biztosít a Suse a SAP HANÁ-nak

szerverekÚj lehetőségekkel bővültek az SAP HANA platformok működtetéséhez optimalizált SUSE magas rendelkezésre állási (HA) komponensek. Az erőforrás-kezelő ügynökprogramok új verziói tovább bővítik a SUSE Linux Enterprise for SAP Applications nagy rendelkezésre állási összetevőinek képességeit, továbbá magukban foglalnak két újabb forgatókönyvet az SAP HANA rendszerek replikációjának automatizálásához. Az eredeti teljesítményoptimalizált szituáció mellett a SUSE mostantól támogatja a költségoptimalizált és a többszintű SAP HANA rendszerreplikációt is.

A most bejelentett új változat magában foglal két újabb forgatókönyvet is az SAP HANA rendszerek replikációjának automatizálásához. A költségoptimalizált rendszerreplikáció esetében az elsődleges kiszolgáló mellett egy másodlagos szerver is működik, amelyen egy nem kritikus rendszer fut. Ha az elsődleges kiszolgáló meghibásodik, a másodlagos kiszolgáló automatikusan leállítja a nem kritikus műveleteket, és átveszi az elsődleges műveletek futtatását. Emellett ehhez a rendszerhez kapcsolódik az összes felhasználó is az elsődleges szerver leállása esetén. A többszintű forgatókönyv pedig az automatizált, aszinkron rendszerreplikációt teszi lehetővé az elsődleges, illetve a távoli adatközpontok között. Ez a módszer egy harmadik kiszolgálót is bevon a további redundancia biztosításához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sziklaszilárd alapot biztosít a Lenovo az SAP HANÁ-hoz

hét máj 11 , 2015
A Lenovo bejelentette, nagyteljesítményű X6 szerver portfóliójának, valamint egy sor előminősített ISV vállalati megoldásának, köztük a SAP HANA-hoz optimalizált változatok frissítését. A rekordteljesítményt produkáló, frissített X6 szerver rendszerek két Flex System X6 Compute Node-ot és két System x rack szervert foglalnak magukban, mindkettőt a Lenovo XClarity, a vállalat nemrégiben bejelentett […]
szerver, adatközpont