Így ajándékoz a Vodafone

karacsonyKarácsony közeledtével egyre többekben merül fel a kérdés, vajon szeretteik milyen ajándéknak örülnének igazán? A Vodafone nyáron több ezer Red ügyfelét kérdezte meg, milyen ajándéknak örülnének. A kívánságok alapján kiderült: minden ötvenedik válaszoló valamilyen igazán különleges ajándékot szeretne, százból két kívánság állatokhoz kapcsolódik, míg a megkérdezettek harmada mobil eszközöket, a válaszolók tizede pedig nagy értékű ajándékot, esetleg ingatlant szeretne, sokan viszont valamilyen érdekes, egyedi jókívánságnak örülnének. A születésnapi vágyak, álmok közül több százat meg is valósított a Vodafone, így volt aki születésnapja alkalmából lufikkal repülhetett, volt aki Michelisz Norberttel és Ferrarival autózhatott, avagy ejtőernyős ugráson vehetett részt. Volt olyan ügyfél aki egy profi fotózáson szeretett volna részt venni Nánási Pállal, avagy öltözködési tanácsokat kért és kapott Lakatos Márk közreműködésével, de olyan ügyfele is volt a Vodafone-nak, akinek a Red ügyfeleknek járó korlátlan törődés jegyében szülinapi partit rendeztünk, mondta Baráth Péter a Vodafone Márkaigazgatója.

Mint mondta, a kérések közül nagyon sokat sikerült teljesíteni. Voltak megvalósíthatatlan álmok és olyanok is, amelyeket remélhetően mindenki örömére fiatal képzőművészek, grafikusok, zenészek – Mondik Noémi paintművész, Merényi Dániel (Grafitember) Nikon One graffiti és street art festő, Csepella Olivér grafikus, és a TheShowCrew újhullámos hip-hop zenei formáció – képben, videóban jelenítettek meg. A műveket – így a Hősök terén, nyakukban fényképezőgéppel sétáló pingvineket; a békét az egész világnak, Michael Jordan és Gábor szülinapi kézfogását, avagy azt, hogy hogyan lesz Beáta 2015-ben Iron Man – a Való Álom Tárlat keretében november 17-től, november 20-a éjfélig lehet megtekinteni Budapesten az Erzsébet téren, a Design Terminal Pavilonban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Medic Sphere: javulhat a cukorbetegek ellátása

csü nov 20 , 2014
A cukorbetegség hatékony kezelésében jelenthet segítséget az az informatikai megoldás, amelyet 406 millió forint európai uniós támogatással a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) és a U1 Nonprofit Kft. valósított meg. A Medic Sphere olyan, az orvosokat segítő, személyre szabott egészségügyi ellátást támogató megoldás, amely figyelembe veszi a beteg lakóhelyét, családi állapotát […]
gyógyszer