Androidra fejleszt a Xerox

Xerox-print-appA Xerox felmérése szerint a munkahelyeken mindössze tízből három ember tud nyomtatni a mobiljáról, miközben a vállalatok több mint a felénél szükség van arra, hogy a dokumentumokat rendszeresen kinyomtassák, kézbe vegyék. A Xerox olyan új mobil applikációt mutatott be, amelynek segítségével az androidos okos eszközzel rendelkező dolgozók gyorsan és egyszerűen menedzselhetik a nyomtatási feladataikat az irodán kívül is.

Az Android KitKat (4.4) verzióra épülő, beágyazott, kiegészítő programként futó nyomtatási szolgáltatás révén a telefon, vagy tablet könnyedén összeköthető a Xerox legújabb nyomtató berendezéseivel. Ennek köszönhetően a munkavállalóknak nem kell visszamenniük a vállalatukhoz, vagy nyomtatószalont keresniük, amikor távol vannak az irodájuktól. Elég, ha ott, ahol éppen tárgyalnak a hozzájuk legközelebb lévő, új típusú Xerox nyomtatóra, vagy multifunkciós berendezésre elküldik a nyomtatandó dokumentumot. A Xerox megoldásával beállítható többek között a biztonsági nyomtatás kódja, a tűzés, illetve más befejező eljárás is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A német autógyárak kezébe kerülhet a Nokia HERE

csü júl 23 , 2015
A német Daimler, a BMW és az Audi kaphatja meg a lehetőséget, hogy 2,5 milliárd euróért megvásárolja a Nokia HERE navigációs szolgáltatását — írja az MTI. A vételár kevesebb a korábban becsült három-négy milliárd eurónál. A lap értesülése szerint a német autógyárakon kívül már minden más pályázó, közöttük a Facebook és […]

És még ez is...