Akiket a YouTube tett “naggyá” IV.

pamkutyaAkárhogy is fáj, elindult a Ki Mit Tube, Magyarország első tehetségkutatója, amely a YouTube-on zajlik. Az első generációs YouTube “sztárok” már kivívták maguknak a milliós nézettségeket és a hírnevet. Sokan pont úgy, a semmiből kezdték, mint azok a második generációs hősök, akiket most a Ki Mit Tube keres. Ők formálják majd a jövő ízlését — állítják (remélhetően tévesen) a szervezők. Sorozatunkban az első generációs “sztárokat” mutatjuk be a szervezők segítségével.

Pamkutya
Van olyan magyar együttes, amely ha kijön egy új számmal, egymillió nézőt biztosan vonz? Igen, a Pamkutyáról van szó. Majka Belehalok című slágerének paródiája eddig 5,8 milliós nézettséget hozott, de a többi videó is csillagászati számokat produkál. Az első kisfilmekben még csak a kutya, Pamkutya szerepelt, aztán a rejtőzködő alkotók, „Béla” és „Pista” is megjelentek minikamerájuk felvételein, valódi identitásukat azonban soha nem fedték fel. Mindez nem izgatja rajongóikat, akik követelik az újabb videókat.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Életjeleket mutat a pc-piac

vas aug 31 , 2014
Idén, a személyi számítógépek világpiaci forgalma a korábban jelzett hat százaléknál alacsonyabb mértékben, 3,7 százalékkal csökken a vártnál nagyobb első félévi kereslet miatt – közölte az International Data Corporation (IDC) piackutató vállalat. A fejlett régiókban a pc-értékesítés az egyaránt emelkedő vállalati és lakossági keresletnek köszönhetően 5,6 százalékkal, 2010 óta a legmagasabb […]
IBM személyi számítógép