Akiket a YouTube tett „naggyá” IV.

pamkutyaAkárhogy is fáj, elindult a Ki Mit Tube, Magyarország első tehetségkutatója, amely a YouTube-on zajlik. Az első generációs YouTube „sztárok” már kivívták maguknak a milliós nézettségeket és a hírnevet. Sokan pont úgy, a semmiből kezdték, mint azok a második generációs hősök, akiket most a Ki Mit Tube keres. Ők formálják majd a jövő ízlését — állítják (remélhetően tévesen) a szervezők. Sorozatunkban az első generációs „sztárokat” mutatjuk be a szervezők segítségével.

Pamkutya
Van olyan magyar együttes, amely ha kijön egy új számmal, egymillió nézőt biztosan vonz? Igen, a Pamkutyáról van szó. Majka Belehalok című slágerének paródiája eddig 5,8 milliós nézettséget hozott, de a többi videó is csillagászati számokat produkál. Az első kisfilmekben még csak a kutya, Pamkutya szerepelt, aztán a rejtőzködő alkotók, „Béla” és „Pista” is megjelentek minikamerájuk felvételein, valódi identitásukat azonban soha nem fedték fel. Mindez nem izgatja rajongóikat, akik követelik az újabb videókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Életjeleket mutat a pc-piac

vas aug 31 , 2014
Idén, a személyi számítógépek világpiaci forgalma a korábban jelzett hat százaléknál alacsonyabb mértékben, 3,7 százalékkal csökken a vártnál nagyobb első félévi kereslet miatt – közölte az International Data Corporation (IDC) piackutató vállalat. A fejlett régiókban a pc-értékesítés az egyaránt emelkedő vállalati és lakossági keresletnek köszönhetően 5,6 százalékkal, 2010 óta a legmagasabb […]
IBM személyi számítógép

És még ez is...