Egy mázlista pár imáiba foglalhatja az Invitelt

Pinter-Dora-parja-InvitelExtravagáns ruhaköltemények, a legnagyobb hírességek felvonulása a vörös szőnyegen, látványos show, pezsgő és finom ételek a fogadáson: mindezt személyesen is átélhette az Invitel és az MTV csatorna jóvoltából Pintér Dóra, aki párjával együtt utazhatott a milánói MTV EMA díjátadó gálájára. A szerencsés nyertes néhány perc alatt regisztrált az Invitel nyereményjátékára, de álmában sem gondolta volna, hogy őt sorsolják ki. Így annál nagyobb volt az öröme, amikor értesült a hírről, hogy ő az a szerencsés Invitel-előfizető, aki részt vehet a rangos eseményen.

„Az Invitel hírlevelében figyeltem fel a játékra, és mivel igen egyszerűen lehetett regisztrálni, meg is tettem. Már szinte el is feledkeztem volna az egészről, amikor nagy meglepetésemre kaptam egy gratuláló értesítőt. Be is mentem a gödöllői Invitel Pontba, ahol az ügyfélszolgálatos munkatársak velem együtt örültek” – mondta a szerencsés nyertes, aki olyan nagyszerű előadókat láthatott élőben, mint Andrea Bocelli, Ellie Goulding vagy Pharrell Williams.

„A show izgalmas és fantasztikusan látványos volt. A színpadi eszközök sosem látott tárházát vonultatták fel a fellépők, akiknek tehetsége és profizmusa vitathatatlan. A két műsorvezető tökéletes keretet adott a műsornak. Kipihenve a gálát, elegáns hotelszobánkból felkerekedve másnap még megnéztük Leonardo da Vinci híres, az Utolsó vacsora című freskóját, de megkóstoltuk az igazi milánói makarónit is. Összességében különleges és felejthetetlen élmény volt. Örülünk, hogy részesei lehettünk, amelyet ezúton is köszönünk” – tette hozzá a boldog nyertes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kóka a mobiltranzakciók biztonságáról beszélt a jakartai Connect Expón

sze nov 11 , 2015
A Connect Expo Comm Indonesia 2015 konferencián vendégként előadó Kóka János, a Cellum vezérigazgatója elmondta, hogy az indonéz cégeknek kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a mobiltranzakciók biztonságára. Indonézia a kiberbűnözés és kártyacsalások által egyik legjobban sújtott ország a világon: egyebek mellett a kártyaadatok „lefölözése” (skimming), vírustámadások, adathalászat és adatbázis-feltörések okozta károk […]