Adobe: a licenc nem örök, de van segítség

adobeBár februárban párás szemmel búcsúztunk el az Adobe Creative Suite 6 dobozos verzióktól, a megpróbáltatásoknak még koránt sincs vége: május végén a licenceknek is annyi. Lassan két éve ugyanis annak, hogy az Adobe bejelentette a Creative Suite-ot leváltó, felhő alapú Creative Cloud szoftverbérleti konstrukcióját. Ezen idő alatt, több mint 1,8 millió Adobe Creative Cloud-felhasználó lett, akiknek a 95 százaléka már a Creative Suite-ról frissített — írja a szoftver.hu.

Némi vigasz a szomorúságban, hogy az Adobe szoftverek magyarországi forgalmazója, a Trans-Europe Kft. jóvoltából a hónap végéig negyven százalékos kedvezménnyel lehet frissíteni a Creative Cloud-ra, amit egy extra ajándék is megfejel (kulcsszó: Happycopter). Az ajánlattal az Adobe CS3, CS4, CS5 és CS6 felhasználók élhetnek, s a kedvezmények nem csak a teljes verziókra érvényesek, hanem a nemrég bejelentett Single App szoftverbérleti konstrukciókra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Horváth Krisztinát kinevezték

csü máj 8 , 2014
Kinevezték Horváth Krisztinát az SAP Hungary Kft. hr–igazgatójává. A szakember ezt megelőzően ideiglenes vezetőként látta el a munkakört. A cég hr-vezetőjeként ő felel a toborzás, a képzés, a tehetségmenedzsment irányításáért, a nemzetközi legjobb gyakorlatok hazai bevezetéséért, és a munkáltatói márka további erősítéséért. A szakember 2002 óta dolgozik az SAP-nál. Ez […]

És még ez is...