Horváth Krisztinát kinevezték

HorvathKrisztinaKinevezték Horváth Krisztinát az SAP Hungary Kft. hrigazgatójává. A szakember ezt megelőzően ideiglenes vezetőként látta el a munkakört. A cég hr-vezetőjeként ő felel a toborzás, a képzés, a tehetségmenedzsment irányításáért, a nemzetközi legjobb gyakorlatok hazai bevezetéséért, és a munkáltatói márka további erősítéséért.

A szakember 2002 óta dolgozik az SAP-nál. Ez idő alatt jelentős tapasztalatokra tett szert. HR business partnerként támogatta a hazai vállalat egyik részlegét, majd országokon átívelő hr-projekteket vezetett az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) térségben. Horváth diplomáit az ELTÉ-n, és a Corvinuson szerezte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

"Oscar-díjasok" lehetnek az Ericsson kutatói

csü máj 8 , 2014
Egy csapat (nyolc) ericssonos kutató kapott jelölést az Európai Szabadalmi Hivatal (EPO) által átadott European Inventor Award (K+F Oscar) díjára. A jelölést a kutatók az LTE technológia terén végrehajtott fejlesztésekkel érdemelték ki. A csapat az Iparág kategóriában induló három jelölt egyike, amely a „nagy európai vállalatok által szabadalmaztatott kiemelkedő és […]
rádió

Friss, ropogós