A Yaskawa Szlovéniát választotta

robotokA világ egyik vezető ipari robotgyártó cége, a japán Yaskawa Electric Corporation úgy döntött, Szlovéniában létesít új gyárat – mondta Miro Cerar szlovén miniszterelnök csütörtökön újságíróknak Ljubljanában. Kijelentette: Ljubljana erős nemzetközi konkurencia mellett biztosította a japán cég befektetését, mert Szlovákia, Csehország és Lengyelország is érdeklődést mutatott a vállalat iránt.

A beruházás 35 és 40 millió euróra tehető és kétszáz új, munkahelyet teremt Szlovéniában — tette hozzá Cerar. A cég már régebben jelen van a szlovén piacon. A Yaskawa Slovenija és a Yaskawa Ristro 1996 óta Yaskawa Electric Corporation tulajdona. A japán cég leányvállalatai közösen kétszáz embert foglalkoztatnak, bevételeik pedig negyvenmillió eurót tesznek ki évente. A közvetlen japán tőkebefektetések 2013-ig elérték a 44,4 millió eurót Szlovéniában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

ADATA: nehogymár kijelzője legyen az akksinak... pedig de

pén okt 21 , 2016
Az ADATA Technology bemutatta a P20000D és P12500D kijelzővel ellátott hordozható akkumulátorait. Mindkét típus nagy-hatékonyságú és hosszú élettartamú lítium-ion cellákat használ. Az eszközök különlegessége, hoy a digitális kijelzőjükön látható a még fennmaradó töltöttségi szintet. Dupla USB portjával a teljes kimeneti teljesítménye akár 2,1 amper is lehet, valamint két eszköz is […]
powerbank

És még ez is...