Új okostelefonok egy forintért

1

forintSzámos új okostelefont kínál a Vodafone mindazoknak, akik akár egy forintért elvihető új telefonnal szeretnék igénybe venni az április elsején bevezetett új, az Európai Unió egész területén a belföldi feltételekkel megegyezően, roaming díjak nélkül használható tarifacsomagokat. A Vodafone kínálatában megtalálható telefonok döntő többsége 4G-képes, azaz ezekkel a tavaszi, nyári, vagy későbbi utazások alkalmával is Európa legnagyobb 4G hálózatát lehet használni. Az új telefonokat 24 hónapos szerződéssel és elektronikus fizetéssel (e-pack), már egy forintért használatba lehet venni a Red EU+ csomagokkal, valamint több, az EU területén szintén roaming díjak nélkül használható Go+ EU csomaggal is.

Az áprilisi újdonságok között négy LG, valamint egy Samsung és egy Microsoft telefon szerepel, majd a hónap végén érkezik két újabb nagyágyú, a Leica kamerás Huawei P9, és az új Sony Xperia X.

One thought on “Új okostelefonok egy forintért

  1. Ezek a telefonok nem 1 ft-ba kerülnek hanem részletre adják őket csak szólok.Minél kisebb egy előfizetés annál olcsóbb a telefon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kitiltott újságírók: a TASZ az alkotmánybírósághoz és strasbourghoz fordul

pén ápr 29 , 2016
Az alkotmánybírósághoz és a strasbourgi székhelyű emberi jogok európai bíróságához fordul a Társaság a szabadságjogokért (TASZ) annak a hat újságírónak az ügyében, akiket április 25-én tiltottak ki a parlamentből. Az Országgyűlés elnöke a 9/2013. házelnöki rendelkezésben szabályozta az országházi sajtótudósítás rendjét. Ebben rendkívül szűkre szabta azokat a területeket a Parlamenten […]