A Waberer’s 30 darab tablettel ajándékozza meg ösztöndíjasait

gyerek tabletA Waberer’s International Nyrt. és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) 2007 óta működteti közös ösztöndíjprogramját, melynek keretében jelenleg harminc hátrányos helyzetű, de kitűnő tanuló diák kap havonta támogatást, tanéven kívül is. A cég egy-egy tabletet juttat el nekik az NGYSZ segítségével. A gyerekek a gyermekmentő szolgálaton keresztül pályázhatnak az ösztöndíjprogramba, és kitűnő tanulmányi eredményük megtartása esetén a Waberer’s akár felsőfokú tanulmányaik befejezéséig is támogatja őket. A programnak köszönhetően a kiváló eredményeket elérő, ám hátrányos szociális helyzetű gyerekek, fiatalok, hasonló esélyekkel indulhatnak el az életben, mint szerencsésebb kortársaik.

„Nagyon sajnáljuk, hogy az idei évben nem tudunk személyesen találkozni ösztöndíjasainkkal. Reméljük, hogy igazán hasznos ajándékot tudunk eljuttatni nekik. Kiemelten fontos, hogy odafigyeljünk a környezetünkre – a társadalmi felelősségvállalás a Waberer’s-nél cégcsoport szinten fókuszban van. Nemcsak vezetőinkre, de minden egyes kollégánkra jellemző ez a hozzáállás, amely más karitatív, önkéntes projektjeink kapcsán is megmutatkozik az év során. Az elmúlt rendkívüli időszak tovább erősítette ennek a szellemiségnek a jelentőségét: az ünnepi időszakban is a legnagyobb ajándék lehet, ha kiállunk egymásért” – nyilatkozta Erdélyi Barna, a Waberer’s igazgatósági tagja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NERstratégiai fontosságú lett a Digi felvásárlása

pén dec 24 , 2021
A Kormány 751/2021. (XII. 21.) Korm. rendelete a DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 100%-os üzletrészének 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság általi megszerzése nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítéséről A Kormány a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény 97. §-ában kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 15. cikk […]
magyar Közlöny