Zongora-pedagógiai applikáció készült

Nagy János Yancha Erkel-díjas zongoraművészZongora-pedagógiai applikációt készített Nagy János Yancha Erkel-díjas zongoraművész. Az alkalmazás a dzsessz működésének, tanításának könnyen követhető formáját mutatja be.

A szokatlan, újszerű applikáció az improvizatív műfaj tematikus oktatásáról szól, szem előtt tartva azt is, hogy ne vesszen el a dzsessz egyedi, csak az előadóhoz és az adott pillanathoz kötődő unikális jellege. Mint írták, a Yancha appon a kottapéldák hangzó anyagként is hallhatók, így audiovizuális élményként azonnal elsajátíthatók. Az ajánlott zenehallgatás példáinál az ajánlott albumokhoz közvetlen linken lehet eljutni, a fórumban lehetőség van feltenni kérdéseket, felvenni a kapcsolatot más felhasználókkal, tanulókkal, zongoristákkal, így a kérdésekre könnyen választ lehet találni. A kommüniké kitér arra, hogy az alkalmazás frissítése folyamatos lesz mind a kotta, mind a hangzóanyagok terén, így az applikáció modern és gyorsan fejlődő, dinamikus és egyedi eszköze lehet a zongoratanításnak.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Direct One: Megérkezett a Paris Police új évada

pén márc 31 , 2023
Új részekkel folytatódik a nagy sikerű Paris Police 1900 című francia sorozat. A hat epizódból álló új évad a Paris Police 1905 címet kapta, és mint a név is sugallja, az eredeti sztori után öt évvel játszódik. A gyilkosságok és hazugságok szövevényes világát feltáró sorozat legújabb részei március 30-tól láthatóak […]
Paris Police 1900 filmsorozat

És még ez is...