A Vodafone segít a hűségeseknek

vodafonePénztárca kímélő alkalmazással bővült ki a Vodafone Wallet szolgáltatás, a díjmentesen letölthető Hűségkártya bővítménnyel ugyanis több mint 1500-féle hűségkártyát lehet elmenteni gyakorlatilag minden Androidos okostelefonon. A Vodafone Wallet és a Hűségkártya bővítmény minden 4.0 feletti Android verziót futtató okostelefonon működik – így a ma az ügyfeleknél lévő telefonok több mint 85 százalékán. A hűségkártyáknak és az egyéb a pénztárcát degeszre tömő plasztik kártyáknak a Hűségkártya bővítményben való tárolásához és az alkalmazással való használatához sincs szükség NFC képes okostelefonra – a boltokban, üzletekben használt kártyaolvasók döntő többsége képes a telefon képernyőjéről beolvasni a szükséges adatokat.

Az alkalmazás letöltése után Hűségkártya bővítmény használatához NFC-s telefonhoz hasonlóan mobilinternetes kapcsolatra sincs szükség, ugyanakkor a Vodafone Wallet és a Hűségkártya bővítmény szó szerint kíméli a pénztárcát, mivel nem kell folyamatosan minden kártyát benne tartani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Öt érv a privát felhő mellett: földrajzi terjeszkedés

szo okt 31 , 2015
A SUSE öt olyan felhasználási területet mutat be, ahol rendkívül hatékonyan, gyors megtérülés mellett használhatók ki a privát felhő előnyei. Még a digitális korban is szükség van arra, hogy a vállalatok új területekre terjesszék ki tevékenységüket. Az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében például új leányvállalatot, üzletet, gyárat vagy elosztó központot kell […]
Felhő