Brain Bar: vajon mit tesz Sara Polak?

A Vodafone támogatásával elindult a 2020-as Brain Bar – igaz, rendhagyó formában – az idei előadásokat, online lehet figyelemmel követni a Brain Bar Facebook oldalán. A háromnapos szakmai fesztivál legérdekesebb előadásait megosztjuk az olvasóinkkal.

Sara Polak archeológus és antropológus, a cseh mesterséges intelligencia (MI) kezdeményezés jelenlegi vezetője. A Polakkal készített interjúból kiderül, milyen előnyökkel jár az MI az ipar számára, illetve mit tesz – ő, mint tudós – annak érdekében, hogy ez mielőbb széles körben is tapasztalható és kézzelfogható legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Orosz hackerek öltek meg egy német beteget

sze szept 23 , 2020
Orosz hackerek hajthattak végre informatikai támadást a németországi Düsseldorf egyetemi klinikája ellen – jelentette a Deutschlandfunk. A szeptember 11-re virradóra végrehajtott támadásban a DoppelPaymer nevű kártékony szoftvert vetették be, amelyet régóta használnak Oroszországban működő hackercsoportok. A nyomozás előzetes megállapításai alapján a támadás egy “globális zsarolószoftver-művelet” része volt, amelynek egyedüli célja […]
Orosz hacker