Navégre: a világ legnagyobb modellvasúja is felkerült a Google Utcaképre

hamburg-miniatur-wundelandMár a világ legnagyobb modellvasútja, a hamburgi Miniatur Wunderland is megtekinthető a Google Utcakép (Street View) szolgáltatás segítségével. A Google magyarországi sajtóirodájának MTI-hez eljutatott közleménye szerint az Utcakép fotókat miniatűr kamerákkal készítettek, amelyeket a modellvonatokra és autókra erősítettek. Bár korábban már szereltek kamerákat gondolára, hátizsákra vagy hómobilra is, ez az első alkalom, hogy ilyen kisméretű készülékeket használtak volna a programhoz.

A több német tartomány mellett amerikai nevezetességeket is bemutató Miniatur Wunderland 13 kilométernyi vasútvonallal, és több mint 200 ezer apró városlakóval büszkélkedhet. Az érdeklődők a szolgáltatáson keresztül az “utcán állva” nézhetik meg a múzeum modellvárosait és régióit, köztük a Grand Canyont vagy egy miniatűr Oktoberfestet is. Olyan részleteket is megfigyelhetnek, amelyek a modellt élőben meglátogatók elől rejtve maradnak: koncerten táncoló tömegbe vagy éppen seprűnyélen lovagoló farmerekbe botolhatnak böngészés közben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A jó hírnév visszaszerzése nagyon sokba kerülhet

csü jan 14 , 2016
A Kaspersky Lab vizsgálatai szerint a vállalatok több mint fele (57 százalék) elismeri, hogy azon információbiztonsági incidensek, amelyeket az elmúlt évben tapasztaltak, negatív hatással voltak a jó hírnevükre. Esetenként a márkát ért károk összege a kis-és középvállalatok esetében átszámítva több mint kétmillió forint volt, míg a nagyvállalatoknál ez az összeg […]
dollár

Friss, ropogós