A Telecom World-re mehetnek a legjobb hazai startupok

startupA Magyar Innovációs TechShowt (HITS) szervező Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMK) – a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) felkérésére – egyedi bemutatkozási lehetőséget ad a legígéretesebb hazai fiatal vállalkozásoknak az egyik legrangosabb infokommunikációs eseményen, a Telecom World-ön. Az MMK MTI-nek elküldött közleménye szerint ez év 2015. október 12-15. között Budapest ad otthont a világ egyik legrangosabb évente megrendezett infokommunikációs konferenciájának és kiállításának, a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) által fémjelzett Telecom World-nek. A [email protected] kiállításra az ország legjobb startupjai szeptember 28-ig jelentkezhetnek, közülük 12-en lehetnek jelen a Budapesten megtartandó konferencián – közölte az MMK.

A szervezők szerint a bemutatóra elsősorban olyan vállalkozásoknak érdemes nevezni, amelyek az elmúlt három évben kifejlesztett prototípus segítségével bizonyítani tudják, projektjük nemzetközi szinten érdeklődést válthat ki. A kiállításra elsősorban a mobil technológiák, a 3D nyomtatás, a m2m kommunikáció, a biotechnológia, az okos hálózatok, az internetes biztonság, a pénzügyi folyamatok, a közlekedés, a robottechnológia, valamint a nagyvállalati üzleti folyamtok területén újdonságot hozó projektek jelentkezését várják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mi került a KKIR2 projekten 8,3 milliárd forintba?

hét szept 21 , 2015
 Augusztus végén lezárult az állami szervezetek, minisztériumok, okmányirodák információtechnológiai rendszereinek fejlesztése, ami 8,3 milliárd forint, tisztán európai uniós támogatásból valósult meg — jelentette be a Központosított Kormányzati Informatikai Rendszer kiterjesztése (KKIR2) projektet végrehajtó konzorcium vezetője, a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. A projekt során a NISZ összesen 107 […]