A Siemens se Magyarországon fektet be

SiemensSajnos a Siemens se Magyarországra hozza az új befektetéseit.

Kétmilliárd eurós beruházást jelentett be a Siemens, a vállalat bővíti a csehországi Trutnovban és a németországi Ambergben lévő gyárát, új üzemet épít Szingapúrban, és fejlesztéseket végez Kínában is. A közlemény szerint bővítik a Csengtuban található gyárat, valamint kutatás-fejlesztési központot létesítenek Sencsenben. A Siemens azt is tudatta, hogy emellett az idén várhatóan félmilliárd euróval többet, hatmilliárd eurót fog fordítani a szimuláció, a mesterséges intelligencia (MI) és a teljesítményelektronika fejlesztését célzó feladatokra.

A német cég nemrég közölte, hogy a Microsofttal partnerségben, MI segítségével felgyorsítja az ipari alkalmazásokhoz szükséges kódok megírását, valamint az Nvidiával közösen ipari metaverzumot épít, amellyel tovább gyorsítható a gyárak és infrastruktúrák tervezése és felépítése.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Digitális jegyrendszert tesztel a BKK

pén jún 23 , 2023
Új digitális jegyrendszert tesztel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a 100E Repülőtéri Expresszen. A fővárosi önkormányzat, a BKK, illetve a Mastercard és a K&H Bank képviselőinek sajtótájékoztatóján Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes „az ügyfélközpontúság szempontjából nagy fontosságú előrelépésnek” nevezte a fejlesztést, ahhoz hasonlítva, amikor a digitális jegyárusítást lehetővé tette a BKK a […]
BKK digitális jegy

És még ez is...