A rendőrség nevében zsarolnak

2

 

Több internetező kapott olyan valótlan tartalmú e-mailt, amely szerint a rendőrség blokkolta a számítógépét, és ha ismét használni akarja, akkor 25 ezer forintot kell fizetnie – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a rendőrségi honlapon. A rendőrség nem blokkol számítógépeket – írta az ORFK, hozzátéve: ha valaki ilyen üzenetet kap, azonnal tegyen bejelentést a rendőrségen.

2 thoughts on “A rendőrség nevében zsarolnak

  1. Kedves Olvasónk!
    Ha készített képernyőképet az üzenetről, azt örömmel megosztanánk az olvasóinkkal, hogy nekik már ne okozzon kellemetlenséget ez a piszokság.
    -szerk-

  2. Sajnos mi is megtapasztaltuk, a fiam számítógépén jött a zsarolás a Magyar Rendőrség nevében, emiatt egész éjjel alig aludtam, mert nem tudtam mi az igazság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Excel-alapú jelentéskészítő megoldás az XAPT-tól

pén okt 19 , 2012
  Felhasználóbarát Excel-alapú üzleti intelligencia és jelentéskészítő megoldást kínál az XAPT, a JetReports céggel kötött partnerségi megállapodás keretében. A JetReports a világ leggyorsabban növekvő Excel-alapú jelentéskészítő megoldása. A Microsoft Dynamics NAV rendszerekhez ajánlott megoldás segítségével a felhasználók a már jól ismert Excel-környezetben, mindenféle külső segítség nélkül, saját maguk készíthetik el […]

Friss, ropogós