A QUADRON kft. példát mutat

Gulyás Péter QUADRONA QUADRON Kibervédelmi Kft. az SOS-Gyermekfalvak „Segítsetek, hogy tudjunk tovább dolgozni – 3 laptopra gyűjtünk” kezdeményezését támogatva, három új laptopot ajánlott fel.

2017. május 16-án betörtek az SOS-Gyermekfalu irodájába és többek között hat darab laptopot is elloptak. Az Alapítványfelhívást tett közzé „Segítsetek, hogy tudjunk tovább dolgozni – 3 laptopra gyűjtünk” címmel. Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek ad biztonságos, szerető otthont nevelőszülői családokban Kőszegen, Kecskeméten és Orosházán. Többségük elhanyagolás, bántalmazása, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége vagy halála miatt került a gyermekfalvakba. Az SOS sajátossága, hogy a nevelőszülőknél a gyerekek testvéreikkel együtt maradva, családként nőhetnek fel. A fiatalok fejlesztőprogramok, táborok és kulturális programok révén is esélyt kapnak az SOS-től, hogy bepótolhassák az életükből addig kimaradt dolgokat.

A QUADRON azonnal reagált a felhívásra, és felajánlott három új laptopot az ellopottak pótlására. Gulyás Péter, a társaság ügyvezető igazgatója elmondta, mind a Quadron munkatársai, mind személy szerint ő rendkívül fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást és olyan ügyek támogatását, ahol értékes emberek jó ügyekért dolgoznak. Az SOS Gyermekfalvak által végzett munkakiemelkedő fontosságú, hiszen nap, mint nap biztosítják a hátteret többszáz, nélkülük otthontalan gyermeknek. Ezért sietett a QUADRON az Alapítvány a segítségére. Az SOS Gyermekfalvaknak nyújtott gyors segítség mellett az it-biztonsági társaság részt vesz a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából szervezett rendezvényeken, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal közösen támogatja a gyerekek it-biztonságával foglalkozó Safer Internet Programot, valamint együttműködött már az UNICEF Magyar Bizottságával. is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Olcsót, gyorsan: ezt várjuk a közösségi gazdaságtól

csü jún 8 , 2017
A Sharing Economy Szövetség friss, nem reprezentatív kutatása szerint a közösségi szolgáltatások legfőbb vonzerejének a kedvezőbb árat, a gyorsaságot és a könnyű elérhetőséget tartjuk. A kutatás szerint a megkérdezettek közel harmada (32 százalék) számolt be arról, hogy esetenként vagy rendszeresen használ valamilyen közösségi szolgáltatást. A legtöbben a hazánkban már nem […]
taxi

És még ez is...