A MobilNet Basic is Európa Napijegy ready lett

mobil-penzJúlius elejétől a Vodafone az Európa Napijegy felhasználhatóságát a MobilNet Basic csomagra is kiterjesztette, így immár az elsősorban táblagépes felhasználáshoz ajánlott csomag felhasználói is magukkal vihetik hazai adatforgalmi keretüket, jelentette be Baráth Péter a Vodafone Magyarország márkaigazgatója. Az Európa Napijegy egy csomagban kínál hang, adat és SMS szolgáltatást, napi 990 forintért. Az uniós rendelet az Unió tagállamira, valamint Izlandra, Norvégiára és Liechtensteinre terjed ki, az Európa Napijegy azonban mindezen országok mellett a Svájcban és Törökországban is érvényes.

Az Európa Napijeggyel az ügyfelek a szolgáltatásokat a hazai tarifájuk és adatfogalmi keretük alapján vehetik igénybe, míg a MobilNet Basic csomag kétéves hűséggel és e-packkel havi 2 990 forintért három gigabájt adatforgalmi keretet biztosít, amit immár az Európa Napijeggyel is ki lehet használni. Amennyiben az ügyfél mobilinternetezésre használt eszköze nem alkalmas sms küldésre és fogadásra, a szolgáltatást a Vodafone értékesítési pontjain és az online ügyfélszolgálaton keresztül tudja megrendelni. Az uniós rendeleteknek megfelelően július elsejétől egy megabájt adat küldése, vagy fogadása 78,3 forintba kerül, így már napi 13 megabájt adatforgalomnál jobban jár a felhasználó, ha megvásárolja az Európa Napijegyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mobilfizetés, útdíj: új szakaszban a kötelezettségszegési eljárás

pén júl 11 , 2014
A mobilfizetésre vonatkozó uniós jogszabályok betartására szólította fel tegnap az Európai Bizottság Magyarországot, második szakaszba léptetve ezzel a kötelezettségszegési eljárást. A testület értesülésünk szerint az elektronikus útdíjrendszer létrehozásáról szóló megbízási szerződés kapcsán is hivatalos felszólító levelet küldött a kormánynak, elindítva ezzel a jogsértési eljárást. A nemzeti mobilfizetési rendszer működtetésének kizárólag […]
EU