A kipusztíthatatlan sms: Így mobiloztak a magyarok az elmúlt évtizedben I.

Az elmúlt tíz év hatalmas változásokat hozott a mobiliparban. Röviden: az okostelefon és a mobilinternet mindennapjaink részévé vált.

Az okostelefonok egyre sokrétűbb funkcióinak és az egyre nagyobb lefedettségű és nagyobb kapacitású mobilhálózatoknak köszönhetően a hétköznapokban is egyre több területen használjuk a mobilunkat. Korábban a mobil (tömeg)kommunikáció egyik alapját jelentő sms kifejezetten sláger-szolgáltatás volt. Bár a mobilnet az elmúlt évtizedben sok területen kiváltotta az sms-t, a mobilhasználat általános növekedése, és az sms csatornát használó szolgáltatások fejlődése összességében mégis a hálózaton átmenő sms-mennyiség növekedését eredményezte az elmúlt tíz évben — olvasható a Telenor elemzésében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Meglepetés: nagy összegű közbeszerzést nyert a Forájdzsi Nyílterté

csü febr 13 , 2020
Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) versenyújranyitással megindított központosított közbeszerzési eljárásán a 4iG Nyrt. ajánlatát nyertesként hirdették ki – közölte a társaság. A közlemény szerint az Egészséges Budapest projektben résztvevő intézmények részére routerek cseréje volt a közbeszerzési eljárás tárgya. Az eljárás összértéke 754,5 millió forint plusz áfa. Az Egészséges Budapest […]
4iG

És még ez is...