Kelendő a FlexPod

money-countingxA Cisco és a NetApp bejelentette, hogy a FlexPod integrált adatközponti infrastruktúra megoldás közös értékesítésének értéke világszinten elérte a hárommilliárd dollárt. A megoldást száz országban több, mint 4 100 ügyfél alkalmazza. A 2010-es megjelenés óta a FlexPod egységek értékesítése évi 81 százalékkal növekedett. A számítási, hálózati és tárolási képességeket egyetlen megoldásban egyesítő integrált infrastruktúrák jelentősen növelik a hatékonyságot és a gyorsaságot az adatközpontok esetében.

„Magyarországon számos szektorban alkalmazzák a FlexPod megoldásokat, elsősorban virtuális környezetek kiszolgálására. Emellett van olyan ügyfelünk, akinél a platform lehetővé tette a meglévő Oracle adatbázis szerverek konszolidációját, vagy nagyméretű SAP rendszerek hatékony futtatását” – mondta Juhász Jácint, a NetApp Magyarország rendszermérnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Finnország: 450 megahertzes LTE mobilhálózattal fedik le az országot

sze júl 9 , 2014
Technológiai áttörést képviselő, a 450 megahertzes frekvencia tartományban működő LTE (Long Term Evolution – negyedik generációs vezeték nélküli, gyors adatátviteli technológia) mobil távközlési hálózatot telepít Finnországban a kínai Huawei – tájékoztatta az MTI-t a kínai társaság magyarországi leányvállalata. A kínai cég a világon elsőként létesít 450-es frekvencia tartományban működő LTE mobil […]
internet