A Gartner szerint az Ericsson a csúcs

Magic-QuadrantA Gartner az egymást követő ötödik évben is az Ericssont nevezte meg iparági vezetőként az LTE infrastruktúrára vonatkozó 2014-es Magic Quadrant kutatási jelentésében. Az elemzőcég az LTE berendezések (köztük rádióberendezések, az Evolved Packet Core (EPC), valamint IMS hangszolgáltatásokhoz LTE-n keresztül) végponttól végpontig megoldásszállító vállalatokat értékeli az LTE piaci szerepük és az általuk kialakított jövőkép teljessége alapján.

Az Ericsson az összes alapvető LTE szabadalom 25 százalékát tudhatja magáénak. Ez az iparág legnagyobb szabványtulajdonosi pozícióját jelenti. A vállalat iparági vezető szerepet tölt be a menedzselt szolgáltatások terén is: globálisan több mint egymilliárd előfizetőt kiszolgáló hálózatok számára nyújt menedzselt szolgáltatásokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Beléptető kapukat tanulmányozhatnak az egyetemisták

csü máj 22 , 2014
A NETLOCK Kft. két beléptető kaput adott át az Óbudai Egyetem részére tanulmányi célokra, amelyek segítségével a hallgatók különféle, RFID és NFC azonosítási megoldásokat ismerhetnek meg a gyakorlatban. A társaság két, a kutatás-fejlesztési és minőségbiztosítási folyamatok során alkalmazott forgóvillás beléptető kaput és központi vezérlő egységet adott át az egyetemnek, amelyeket […]