A Bónusz Brigád fizetni csak később tud, de fizetési nehézsége nincs

1

Kaprinay ZoltánFizetési nehézségei támadtak a Bónusz Brigádnak – írja a hvg.hu. Mint írják több cégnek is tartozik a kuponos társaság. “Vannak kifizetetlen számlák, itt tartunk most. A következő lépés, hogy felszólító levelet fogunk írni nekik, de semmi további információnk nincs. Próbáltuk őket elérni, nem sikerült. Mi még reménykedünk. Amit nem fizettek ki, az a mi veszteségünk, ezeket az ügyfeleket már kiszolgáltuk. Ám jelenleg is vannak függő kuponok, és most nem tudjuk, hogyan járjunk el. Egyelőre a jogászunkkal egyeztetünk annak kapcsán, hogy ez kinek a felelőssége” – nyilatkozta az egyik érintett cég vezetője.

A Kaprinay Zoltán a Bónusz Brigád alapítója szerint, nem fizetési nehézségeik vannak, hanem “méltányosságot és haladékot kértek, kevesebb mint száz partnertől” (Mi ez, ha nem fizetési nehézség? A -szerk- megj.). A Skoopy Kft. mérlegadatai alapján egyébként a helyzet meglehetősen lehangoló: 2019 júniusában a veszteség majdnem 150 millió forint volt. Ezzel kapcsolatban az alapító azt mondta, az elmúlt két évben rengeteg jövőbe mutató fejlesztést hajtottak végre az oldalon, többek között újraírták a teljes bonuszbrigad.hu kódját, vagy például közel egyéves munkával beintegrálták a teljes jegy.hu kínálatát – ülőhelyválasztással, fizetéssel – a Bónusz Brigád felületébe, így a legnagyobb kulturális szolgáltatóvá válva.

One thought on “A Bónusz Brigád fizetni csak később tud, de fizetési nehézsége nincs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Internetes forgalomnövekedés: finomhangol a Telenor

csü ápr 9 , 2020
A Telenor ügyfelei március közepétől, feltehetően a tömeges távmunka, az otthoni tanulás és az online szórakozás, streaming miatt a korábbinál hosszabb hanghívásokat bonyolítanak. A mobilinternet forgalom azóta harminc százalékkal nőtt az átlagos időszakokhoz képest. Van olyan település, ahol többszörös forgalomnövekedést regisztráltak. A hálózati forgalmat folyamatosan monitorozzák, és szükség esetén az […]

Friss, ropogós