A felhők felett I. — a Tresorit a legjobb magyar

trezorKiosztották a Hungarian Cloud Award 2014 díjakat: a fődíjat az alig három éve elindult, de a nemzetközi porondon is ígéretes cloud szolgáltatást kínáló Tresorit Kft. kapta a EuroCloud Magyarország Egyesülettől. A Hungarian Cloud Award 2014 kiemelt témái az innováció, illetve a kiberbiztonság voltak. A díjazottak idén is meghívást kapnak az európai EuroCloud Award pályázatra.

Fődíj – Best Cloud Player: Tresorit Kft.
A Tresorit egy titkosított cloud tárhely szolgáltatás, amely a bizalmas dokumentumok tárolására, szinkronizálására és megosztására ad lehetőséget. A szolgáltatás erős, katonai szintű titkosítást kínál, és egy szélesebb kör számára nyitja meg ezt a technológiát. Az újdonság, ami megkülönbözteti a többi hasonló szolgáltatástól a társaság megoldását, hogy az ügyfelek gépén történik az állományok titkosítása, majd ezek a titkosított állományok töltődnek fel a felhőbe. Így elvileg sem az internet-, sem a felhőszolgáltató, sem az NSA nem fér hozzá a tárolt állományokhoz. A freemium modellben kínált szolgáltatást 2013 végétől fizetős megoldásként is kínálják az üzleti felhasználók számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

KSH: csökkentek a termelői árak márciusban

hét máj 5 , 2014
Az ipari termelői árak 0,6 százalékkal csökkentek márciusban az előző hónaphoz képest és 1,9 százalékkal voltak alacsonyabbak, mint egy évvel azelőtt. Az ipar belföldi értékesítési árai és a forintban számolt exportárak egy hónap alatt egyformán 0,6 százalékkal csökkentek, tavaly márciussal összevetve a belföldi árak 2,5, az exportárak 1,6 százalékkal estek […]
Forint

És még ez is...