A konfekciónak annyi

red-cloudAz Oracle friss kutatása a megváltozott fogyasztói igényeket vizsgálta meg. Ma ugyanis egyre komolyabb igényként, sőt elvárásként jelenik meg, hogy a fogyasztók saját szokásaiknak megfelelően jussanak hozzá a termékekhez és szolgáltatásokhoz, legyen szó üzleti ügyek lebonyolításáról, kommunikációról, munkáról vagy a szabadidő eltöltéséről. A jelentés szerint a szervezetek többsége foglalkozik a változással: a válaszadók 84 százaléka érzékelte az egyedi felhasználói igények megjelenését, hetven százaléka a munkavállalók körében is találkozott a jelenséggel, azonban csak húsz százalékuk adna saját vállalatának „A” – vagyis kiváló minősítést az ilyen típusú szolgáltatások nyújtására.

A válaszadók szinte mindegyike (97 százalék) az informatikai beruházások fontosságát emelte ki, amelyek köre az üzleti információs megoldásoktól, a felhasználói élményeket biztosító megoldásokon át, az iparág-specifikus alkalmazásokig terjed. Ezek a beruházások fontos szerepet játszanak a vállalatok azon képességeiben, hogy személyre szabott felhasználói és munkavállalói élményeket kínálhassanak. Továbbá 81 százalék szerint kapcsolat van a felhő alapú informatikai megoldások, és a személyre szabott megoldások nyújtásának képessége között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jönnek a G.SKILL 4333MHz-es DDR4 memóriái

pén ápr 15 , 2016
A memória-túlhajtás specialitája a G.SKILL bejelentette a Trident Z DDR4 4333MHz órajelen működő moduljait. Ezeket a már-már legendának számító felturbózott modulokat, amelyek több mint 4333MHz-n ketyegnek, jelenleg egyetlen, tuningolásra szánt alaplap támogatja. Ez az ASRock Z170M OC Formula. Az ASRock Z170M OC Formula egy mATX méretű Skylake alaplap, amelyet a […]

Friss, ropogós