Új Cat telefonok antimikrobiális bevonattal

Cat S42 H+Májusban érkeznek az antimikrobiális bevonattal ellátott Cat S42 H+ okostelefonok és a Cat B40 4G nyomógombos telefonok Magyarrországra. A most bejelentett két készülék a Cat phones-ra jellemző tulajdonságok mellett a higiénia terén is fontos újítással rendelkeznek.

A Cat S42 H+ (Hygiene Plus innováció) gyártási folyamata során ezüstionok felhasználásával képeznek védőréteget a terméken, ami gátolja a mikrobák megjelenését a készülék felületén. A készülék valamennyi külső komponensét Biomaster antimikrobiális technológiával kezelték, és ISO 22196 szabvány szerint tesztelték. Ennek köszönhetően a felületen 15 percen belül akár nyolcvan, 24 órán belül pedig akár 99,9 százalékkal kevesebb mikroba tud elszaporodni. Emellett a készülék rendszeresen tisztítható szappanos vízzel vagy fertőtlenítőszerrel anélkül, hogy ez a működését befolyásolná. A Cat S42 H+ megfelel az IP68 és IP69 szabványoknak, elmeríthető meleg szappanos vízben, és többszörösen tisztítható. A tesztek során 3000 alkalommal törölték át fertőtlenítőszeres törlőkendővel és tették ki különböző, a mindennapokban használt vegyszereknek, mint például kézfertőtlenítő. Az új Cat B40 nyomógombos telefon 4G képes, IP68, IP69 minősítéssel bír, és szintén Hygiene Plus eljárással készült. Az ISO22196 minősítésnek megfelelően antibakteriális készülékházzal rendelkezik. “A telefonok hőt bocsátanak ki, ezzel kiváló táptalajt biztosítanak a baktériumoknak. Ráadásul a telefont szinte mindenhova magunkkal visszük, kitéve újabb és újabb kórokozóknak. Örömmel jelentjük be új antibakterális készülékeinket, és reméljük, hogy új mércét állíthatunk fel a minket körülvevő tárgyak tisztán tartásában” – mondta el Peter Cunningham, a Bullitt Group termékportfólióért felelős alelnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

128 millió forinttal támogatják a magyar polgárok a Szintézis Informatikai Zrt.-t

szo ápr 24 , 2021
ShareTweetPinShareA Szintézis Informatikai Zrt. 390 millió forintból egy informatikai szolgáltató központot hoz létre Győrben. A fejlesztést a kormány 128 millió forinttal támogatja, és 95 munkahelyet védenek meg. Szűcs László, a Zrt. igazgatója ismertette, hogy a cég három országban van jelen és évente mintegy ötmilliárd forint forgalmat bonyolít. Magyarországon egyebek mellett […]
Forint

És még ez is...