4000 MHz-en a HyperX Predator DDR4 memóriákkal

A HyperX memóriagyártó bejelentette a Predator termékcsalád újabb, nagy teljesítményű készletekkel történő bővítését.

A HyperX Predator DDR4 már 4000 MHz-es változatban is kapható. A gyors, nagy sűrűségű memóriá akár 128 GB kapacitással is elérhető. Az Intel XMP-kompatibilis memóriákat az Intel legújabb lapkakészleteire optimalizálták. Az XMP profilokkal rendelkező Predator DDR4 memóriának köszönhetően az órajelnövelés az XMP-kompatibilis alaplapokon gyorsan és könnyedén kivitelezhető. Az egyszerű órajelnöveléssel és a nagy teljesítményű memóriákkal a HyperX képes kielégíteni azoknak a játékrendszereknek a memóriaigényeit is, amelyek a legújabb Intel- vagy AMD-processzorokat használják.

A HyperX Predator DDR4 memória 8 GB-os és 16 GB-os különálló modulokban is elérhető. A DDR4-készletekben kettő, négy, vagy nyolc modul található 8 GB-tól 128 GB-ig terjedő kapacitással. A teljes körű, maximális sebességen való gyári tesztelés és az élettartam-garancia mellett a Predator DDR4 minden szempontból a legjobbat nyújtja: fantasztikus teljesítményt és megbízhatóságot — áll a gyártó közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Olaszország iránt érdeklődünk leginkább

pén jún 9 , 2017
Idén az első negyedévben Olaszországra kerestek rá a legtöbben Magyarországról, ezt Spanyolország és Ausztria követte, a városok közül a magyarok London iránt érdeklődtek leginkább, amelyet Barcelona és Róma követ, a negyedik helyen Dubai áll. Mindezt a Google magyarországi üzletfejlesztési vezetője állítja, ismertetve a legfrissebb magyarországi turisztikai trendeket. Boncsér Henrietta az […]

Friss, ropogós