Olaszország iránt érdeklődünk leginkább

Idén az első negyedévben Olaszországra kerestek rá a legtöbben Magyarországról, ezt Spanyolország és Ausztria követte, a városok közül a magyarok London iránt érdeklődtek leginkább, amelyet Barcelona és Róma követ, a negyedik helyen Dubai áll.

Mindezt a Google magyarországi üzletfejlesztési vezetője állítja, ismertetve a legfrissebb magyarországi turisztikai trendeket. Boncsér Henrietta az utazási keresési trendekről elmondta: a mobil egyre nagyobb szerepet tölt be a felhasználók életében, és az utazások megszervezése sem jelent kivételt ez alól, az első negyedévben az összes keresés 36,1 százaléka már mobileszközről érkezett. Tavaly a Magyarországról indított utazási keresések 33 százaléka történt mobilról, ami ötven százalékos növekedés 2015-höz képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Orosz külügyminisztérium: Obama titkosszolgálatai kibertámadással fenyegetőztek

pén jún 9 , 2017
Az Egyesült Államok titkosszolgálatai Barack Obama elnöksége alatt azzal fenyegetőztek, hogy kibertámadást intéznek az orosz infrastruktúra objektumai ellen – jelentette ki Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes. “Washington, a Pentagon alvállalkozóinak segítségével a legnagyobb játékossá nőtte ki magát az úgynevezett exploitok – hackerbehatolást megkönnyítő, a szoftversebezhetőséget kihasználó programok – piacán” – mondta […]