13-al nőtt a mázlista városok listája

antennaNyíregyháza után a Magyar Telekom most újabb nyolc kelet-magyarországi megyeszékhelyen és további öt városban elindította a 300 Mbit/sec sebességű mobilinternet szolgáltatást. Ezzel a 4G+ (LTE-Advanced) technológiára épülő bázisállomásainak száma százra emelkedett. Tervek szerint a Magyar Telekom az év végéig több száz újabb bázisállomáson bekapcsolja a 4G+ technológiát.

Az LTE-Advanced technológia által lefedett területeken az ügyfelek az eddigiekhez képest akár kétszeres adatsebességet is tapasztalhatnak az erre alkalmas eszközök és díjcsomagok használatával. Még a nagyobb adatigényű tevékenységek során is, mint például videotartalom fel- illetve letöltés, zene letöltés vagy applikációk használata, az ügyfelek nagyobb sebességet és jobb felhasználói élményt érhetnek el akár csúcsidőben vagy tömegrendezvényeken, például stadionokban és fesztiválokon is.

A szerencsés városok
Békéscsaba, Debrecen, Eger, Kecskemét, Miskolc
Salgótarján, Szeged, Szolnok, Baja, Cegléd
Gödöllő, Gyöngyös, Karcag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Végre egy eredeti ötlet: fotópályázatot hirdet a Huawei

szo jún 25 , 2016
A Huawei Technologies Hungary fotópályázatot hirdet az Instagram közösségi hálózaton 2016. június 22 és július 17 között. A versenyben résztvevő felhasználók négy héten keresztül, négy különböző témában tölthetnek fel okostelefonnal készített fényképeket a Huawei által meghatározott hashtaggel az Instagramon lévő profiljukra. A nyertes fotók készítőit a Huawei egy-egy Huawei Watch-csal […]

Friss, ropogós