Valami csoda, ami történt a MOHAnet alkalmazásokkal

reszponzivA felhasználók komplex igényei miatt az integrált rendszerek kerülnek fókuszba az idei évtől a biztonságtechnika területén, az új elvárások alapjaiban változtathatják meg a fejlesztők és a szolgáltatók munkáját — áll a MOHAnet közleményében. A MOHAnet Mobilsystems Zrt. fejlesztései is ez irányba mutatnak, a rendszerintegráció alapjait pedig a vállalat által megalkotott univerzális hardver adja. Az idén márciusban bemutatkozó készülék igény szerinti kommunikációs és jelfeldolgozó funkcióval látható el, s a készülék a felhasználó igénye alapján specializálható. Moduláris alkotóelemekkel módosítva használható lesz a rendszer akár gépjármű- vagy lakásfelügyeleti eszközként, vagy tűzjelző berendezésként is. A későbbiekben pedig az összes MOHAnet alkalmazás erre az univerzális platformra kerül át.

A megújult biztonságtechnikai eszközök hátterében html5-re programozott felügyeleti szoftver, a Monitoring Book áll majd, ami a reszponzív technológia segítségével bármely operációs rendszeren használható, s az összes készülék jelzését egy felületen gyűjti és kezeli. A gépek kommunikációjának köszönhetően a hálózatot kényelmi funkciókkal is felruházhatjuk, s e rendszerbe beépíthetünk egyéb lehetőségeket is, ingatlanok esetében például a locsoló- vagy a fűtőrendszer irányítása, a garázskapu vagy az elektromos redőnyök mozgatása is vezérelhető e felületen. “A MOHAnet az intelligens hálózatokban hisz, éppen ezért komoly lépéseket tettünk annak irányába, hogy az összetett igényeket egy integrált szolgáltatási platformon tudjuk kiszolgálni” — mondta Havasi Zoltán, a Zrt. vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Korszakváltás a Gyümölcstárhelynél: ezer sebből vérző technikai rendszert cseréltek le

pén febr 27 , 2015
A Gyümölcstárhelyet üzemeltető társaság a Lanten Bt. általános jogutódjaként Gyümölcstárhely Kft. néven működik február elejétől — értesítette a társaság az ügyfeleit e-mailben. Mint írják, ennek sok apró oka van, külön-külön egyik sem fontos, de együtt már volt akkora a nyomaték, hogy megcsináljuk. Mint írják, könnyebben elmondható, átadható: ha megpróbálod valakinek elmondani, hogy […]