Világ hobbifocistái egyesüljetek!

fociBudapest adott otthont a nemzetközi KickApp Cup kezdeményezés közép-európai állomásának, amely során az Oltalom Sportegyesület pártfogoltjai és az SAP önkéntesei közösen fejlesztettek mobilalkalmazásokat. A három napos rendezvényen a hátrányos helyzetű fiatalok továbbá megismerkedhettek az információs technológia világával. Az eseménnyel az együttműködő felek célja az, hogy a labdarúgás közösségteremtő, csapatépítő jellegén és a szoftverfejlesztésben rejlő lehetőségeken keresztül segítse a társadalom perifériájára szorult embereket.

Az eseménysorozat záró napján az elkészült okostelefon alkalmazásokat az egyesület és az SAP képviselői zsűrizték, akik végül a bemutatott öt applikáció közül a GoalR meccsszervező program készítőinek ítélték oda az első díjat. Ez az alkalmazás az SAP HANA felhő platformjára építve lehetővé teszi, hogy a hobbi sportolók okostelefonon keresztül szervezzenek mérkőzéseket, edzéseket és kupákat. A játékosok értékelhetik egymás teljesítményét, sportszerűségét, és egy algoritmus ezek alapján hasonló képességű csapatokat állít össze, hogy a küzdelem kiegyenlített legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fizetési fegyelem: hosszú késedelmek évadja

sze máj 25 , 2016
Évről évre nő a lejárat előtt fizetett számlák aránya, de a fizetési késedelem hosszában romló a tendencia a magyar vállalatok körében: idén az átlagos késedelem meghaladta a 22 napot, míg az elmúlt két évben 16 és 18 napos késéseket mértek az év első negyedévében – derül ki a Bisnode Magyarország […]
forint