Ultrarövid vetítési távolságú projektorral erősít az LG

hologramAz LG Electronics (LG) két új modellel, a továbbfejlesztett PH450U projektorral, valamint a ninden korábbinál könnyebben hordozható (A következő változat feltehetően már önjáró lesz… A -szerk- megj.), extra kisméretű PH150G készülékkel bővíti Minibeam termékcsaládját. Az ultrarövid vetítési távolságú (ultra short throw — UST) PH450U modell a kategória versenytárs készülékeire jellemző magas ár és komplikált működtetés nélkül kínál valódi moziélményt akár otthon, akár az irodában. Azzal, hogy mindössze 33 cm-es távolságból képes 80 colos, HD felbontású (1280 x 720), éles képet vetíteni, a PH450U azok számára is elhozza az UST projektorok előnyeit, akik igencsak helyszűkében vannak. Az LG másik újdonsága, a PH150G projektor ugyanazt a kompakt és karcsú dizájnt kínálja, mint a Minibeam-család más tagjai, ám feleakkora méret (115 x 115 x 44,5 mm) és tömeg (450 g) mellett, mint a PH450U.

Mind a PH150G, mind pedig PH450U közös jellemzője az úgynevezett tripla vezeték nélküli kapcsolat. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók okostelefonjuk, tabletjük vagy számítógépük tartalmát wifin keresztül oszthatják meg a projektorokkal, amelyek szintén vezeték nélkül kapcsolódhatnak a hangrendszerekhez, továbbá a beépített akkumulátornak köszönhetően a konnektortól is bátran eltávolodhatunk. E tulajdonságoknak, vagyis a tartós, újratölthető akkumulátornak, a wifis képátvitelnek és a Bluetooth-kompatibilitásnak köszönhetően az LG Minibeam projektorok páratlan szabadságot nyújtanak a felhasználóknak, hordozható formában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

QNAP - Golden Frog paktum

hét aug 22 , 2016
A QNAP Systems, Inc. és a Golden Frog online adatvédelmi és biztonsági megoldásokat fejlesztő cég bejelentette együttműködését annak érdekében, hogy a QNAP NAS felhasználóknak elérhetővé teszik a biztonságos és privát VPN szolgáltatást a VyprVPN-t. Az együttműködésnek köszönhetően a VyprVPN elérhető a QTS App Centerben a Beta Lab kategória alatt. A […]

És még ez is...