Új gyorstöltési technológiákat mutatott be az OPPO

SupervoocAz OPPO bemutatta a 150 W-os Supervooc with Battery Health Engine és a 240 W-os Supervooc gyorstöltési technológiákat.

Az OPPO által fejlesztett Battery Health Engine (BHE) rendkívül gyors töltést tesz lehetővé, miközben az akkumulátor hosszú ideig képes megőrizni eredeti kapacitását. A megoldás integrálásával a 150 W-os Supervooc ultragyors töltőrendszerbe az akkumulátorok akár 1600 töltési ciklus után is megtarthatják eredeti kapacitásuk nyolcvan százalékát, ami az iparágban leginkább jellemző érték nagyjából duplája. A 240 wattos Supervooc gyorstöltéssel egy 4500 mAh-s akkumulátor egyről száz százalékra történő feltöltése körülbelül kilenc percet vesz igénybe, ami technológiai áttörést jelenti a mobiltelefon iparban, és a biztonságos és hatékony gyorstöltés új korszakát nyitja meg. A 240 wattos Supervooc körülbelül kilenc perc alatt képes száz százalékra feltölteni egy 4500 mAh-s akkumulátort. A töltő öt biztonsági elemet, valamint egy speciálisan testreszabott intelligens vezérlőchipet alkalmaz, amely szabályozza a feszültséget, az áramerősséget és a hőmérsékletet a biztonságos töltési megoldás érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Svábhegyi Csillagvizsgálóba érkezik a Tapintható Univerzum kiállítás

hét márc 7 , 2022
A Svábhegyi Csillagvizsgálóban március 13-án ingyen látogatható a Tapintható Univerzum című kiállítás; az egynapos tárlaton kilencven, tapintható, domborított, egyedileg fejlesztett modellen keresztül ismerhetik meg a vak és gyengénlátó látogatók a Naprendszer égitestjeit – áll a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont közleményében. Mint írják, a kiállítás anyaga, amelyet a Bakonyi Csillagászati Egyesület […]
svábhegyi csillagvizsgáló

Friss, ropogós