Új ADATA SSD: kétmillió órás használat az első hibáig

ADATA-SU800Az ADATA Technology bemutatta az Ultimate SU800 SATA 6 Gb/s 3D NAND SSD meghajtóját, amely a legújabb fejlesztésű 3D NAND termékcsalád része. Az ADATA úgy döntött, hogy lecseréli az összes SSD termékét 3D NAND típusúra – a hétköznapi felhasználástól egészen az ipari termékvonalnál is. Az Ultimate SU800 egy középkategóriás, 3D NAND chipekre épülő modell, ami tökéletes választás lehet a 2D NAND SSD-k cseréjére, illetve hatalmas lépés a még hagyományos HDD-t használóknak. A lebegőkapus NAND cellákkal és a magas minőségű SMI kontrollerrel szerelt Ultimate SU800 elérhető 128 gigabájttól egészen egy terabájt kapacitásig. A 3D NAND chipek magasabb sűrűségűek, nagyobb teljesítményűek és megbízhatóbbak a 2D, illetve a normál NAND flash SSD meghajtókhoz képest. Az ADATA a high-end felhasználóknak szánt SU900-as szériáját szeptemberben tervezi bővíteni.

A 3D NAND Flash technológiának köszönhetően az új SSD több olvasási és írási ciklust visel el, mint a korábbi termékek: az Ultimate SU800 akár kétmillió óráig is képes működni az első hiba megjelenésééig (MTBF). Ez 25 százalékkal jobb teljesítmény, mint a 2D NAND SSD-k átlag másfél millió órás teljesítménye. Az Ultimate SU800-ba az ADATA beépítette az LDPC (kis sűrűségű paritás-ellenőrző) hibajavító kódot, továbbá egy RAID motort, ami ugyancsak a tartósságot fokozza. Az aprólékos komponens dizájnnak, az alkatrészek kiválasztásának és tesztelésének köszönhetően az ADATA megbízik az Ultimate SU800 minőségében, ezért három év garanciát vállal a termékre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre többet használjuk az internetet eladásra

pén aug 26 , 2016
Egy friss kutatás szerint a magyarok egyre inkább érdeklődnek a távolról végezhető másodállások, vagy a felesleges termékek interneten történő eladása iránt. Kifejezetten örülünk neki, ha ezen az úton meg tudunk szabadulni feleslegessé vált ruháinktól, használt elektronikai eszközeinktől, bútorainktól, vagy dísztárgyainktól. Ezt bizonyítja az is, hogy a magyarok több mint tíz százaléka […]
dollár

Friss, ropogós