Egyre többet használjuk az internetet eladásra

moneyEgy friss kutatás szerint a magyarok egyre inkább érdeklődnek a távolról végezhető másodállások, vagy a felesleges termékek interneten történő eladása iránt. Kifejezetten örülünk neki, ha ezen az úton meg tudunk szabadulni feleslegessé vált ruháinktól, használt elektronikai eszközeinktől, bútorainktól, vagy dísztárgyainktól. Ezt bizonyítja az is, hogy a magyarok több mint tíz százaléka adott már el az interneten olyan személyes használati tárgyat, amelyekre nem volt többé szüksége. Mindennek köszönhetően egyre nő az igény az olyan fizetési szolgáltatásokra, amelyek segítségével biztonságosan, könnyen és gyorsan tudjuk nyilvántartani és menedzselni pénzügyeinket.

A magyar válaszadók több mint 34 százaléka kapott már online küldött pénzösszeget a rokonoktól, vagy barátoktól, tíz százalék pedig valamilyen interneten nyújtott szolgáltatásért is. A magyar e-vásárlók 42 százaléka számára a nemzetközi e-kereskedelmi tevékenység során használt fizetési megoldás megválasztásánál a legfontosabb szempont a biztonság. További jelentős szerepet játszik a kényelem (31 százalék), a feldolgozás sebessége (25 százalék) és a virtuális pénztárnál történő gyors fizetés (17 százalék).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Samsung Galaxy Note7-et ajándékoz a Telenor

pén aug 26 , 2016
ShareTweetPinShareA Telenor Magyarország még júniusban jelentette be, hogy induló startupokat támogató programot indít Telenor Accelerate néven, amely az első vállalati akcelerációs program Magyarországon. A mobilszolgáltató olyan startupok jelentkezését várja szeptember 5-ig a programra, amelyek még a fejlődés korai szakaszában járnak, de már rendelkeznek internetre csatlakozó termékük prototípusával. A legjobbnak ítélt […]
Samsung

És még ez is...