Gőzerővel fejleszt az Invitel

David-BlunckAz újrafogalmazott vállalati stratégia eredményeként az Invitel az elmúlt két évben megduplázta árbevételét a lakossági televíziós-, és az üzleti ICT-szolgáltatások értékesítése területén egyaránt. A társaság a lakossági üzletágban néhány hónapon belül félmillió fölé növeli a nagy sávszélességű technológiával lefedett háztartások számát. A cég a vállalati üzletágban pedig átfogó beruházási programot indít a legkorszerűbb infokommunikációs szolgáltatások teljes körű biztosítása érdekében. A fejlesztésekre az Invitel még az idén több milliárd forintot fordít. 2015-ben a lakossági szolgáltatások középpontjába még inkább a korszerű televíziózás – ezen belül a minőségi és személyre szabható tartalom nyújtása – kerül. A vállalati üzletág a jövőben három pillérre, az IP-centrikus szolgáltatásokra, a felhőalapú infokommunikációs megoldásokra, valamint a digitális, internetes platformon egységesített kommunikációs csatornákra és funkciókra fókuszál.

„A 2012-ben meghatározott új üzleti stratégia sikeresnek bizonyult, amit a piacon elfoglalt pozíciónk mellett eredményeink is igazolnak. Piaci pozíciónk további erősítése érdekében felgyorsítjuk és teljessé tesszük ennek a stratégiának a megvalósítását” – jelentette ki David Blunck, az Invitel vezérigazgatója. Hozzátette, a vállalat szolgáltatási területén még ez évben további, mintegy 120 ezer háztartás számára teszi elérhetővé a gyors internetet, valamint a minőségi, interaktív TV-szolgáltatásokat, és 2015 augusztusára már több mint félmillió háztartást ér el nagysebességű internet-hozzáférést lehetővé tevő technológiával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Brüsszel egységes digitális piacot akar II.

pén máj 8 , 2015
Három pillérből és azon belül is tizenhat kezdeményezésből álló stratégiát jelentett be szerdán az Európai Bizottság a digitális közös piac megteremtése érdekében. A második pillér intézkedései révén a bizottság megfelelő feltételeket és méltányos játékszabályokat teremtene a digitális hálózatok és az innovatív szolgáltatások számára. Brüsszel jelentősen átalakítaná a távközlési szabályokat; hatékonyabb […]

Friss, ropogós