Qualcomm

Keresés

A Qualcomm a világ egyik vezető vezeték nélküli technológiai újítója és az 5G fejlesztésének, bevezetésének és bővítésének mozgatórugója. Amikor csatlakoztattuk a telefont az internethez, megszületett a mobil forradalom. Ma alapvető technológiáink lehetővé teszik a mobil ökoszisztémát, és megtalálhatók minden 3G, 4G és 5G okostelefonon. Elhozzuk a mobil előnyeit az új iparágaknak, beleértve az autóipart, az IoT-t, a számítástechnikát, és vezető szerepet töltünk be egy olyan világban, ahol minden és mindenki zökkenőmentesen kommunikálhat és kapcsolatba léphet egymással.

A Qualcomm Incorporated magában foglalja licencelési üzletágunkat, a QTL-t és szabadalmi portfóliónk túlnyomó részét. A Qualcomm Technologies, Inc., a Qualcomm Incorporated leányvállalata, amely lényegében magában foglalja minden mérnöki, kutatási és fejlesztési funkciónkat, valamint minden termék-és szolgáltatási üzletágunkat, beleértve a QCT semiconductor üzletágat is.

A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. A Snapdragon és a Qualcomm Secure Processing Unit A Qualcomm Technologies, Inc. termékei. és/vagy leányvállalatai.


Tags:

Next Post

Thales

hét jan 15 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA Thales (Euronext Paris: HO) világszerte vezető szerepet tölt be a fejlett technológiák terén, illetve elkötelezett a digitális és „deep tech” innovációk mellett – konnektivitás, big data, mesterséges intelligencia, kiberbiztonság és kvantumszámítás –, hogy szilárd alapot teremtsen társadalmunk fejlődéséhez. A csoport, ügyfelei – vállalkozások, szervezetek és kormányok – […]
ZX-81