Hewlett Packard Enterprise

Keresés

Packard és HewletA HP 2014-ben a jelentette be, hogy két új nyilvánosan működő Fortune 50 vállalatra válik szét: Hewlett Packard Enterprise (HPE), mely a HP piacvezető nagyvállalati technológiai infrastruktúra, szoftverek és szolgáltatásait viszi tovább, valamint a HP Inc. A Hewlett Packard Enterprise (HPE) iparágvezető technológiai vállalatként lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsabban és messzebbre jussanak működésük során.

A hardver, szoftver és szolgáltatás elkülönítése helyett tisztán az üzleti stratégiára helyezi a hangsúlyt. Egyedülállóan széles portfólióval – a felhőtől az adatközponton át, a munkahelyi alkalmazásokon keresztül – számos technológia és szolgáltatás révén segíti ügyfeleit mindenütt a világon egy hatékonyabb, termelékenyebb és biztonságosabb informatika megalkotásában.


Next Post

Jankó Károly

vas ápr 14 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareJankó Károly szolgáltatási igazgatóként irányítja a debreceni informatikai cég, a Dyntell Magyarország termékfejlesztését és régiós expanzióját. A vállalatirányítási rendszerek (ERP) egyik hazai szakértőjeként ismert Jankó projekt- és ügyféloldalon egyaránt számottevő, összesen mintegy harminc évnyi rendszerbevezetési tapasztalattal rendelkezik. Karrierje kezdetén a PORSCHE Hungária rendszermérnökeként multinacionális környezetben ismerkedett meg a […]
Jankó Károly