Jankó Károly

Keresés

Jankó KárolyJankó Károly szolgáltatási igazgatóként irányítja a debreceni informatikai cég, a Dyntell Magyarország termékfejlesztését és régiós expanzióját.

A vállalatirányítási rendszerek (ERP) egyik hazai szakértőjeként ismert Jankó projekt- és ügyféloldalon egyaránt számottevő, összesen mintegy harminc évnyi rendszerbevezetési tapasztalattal rendelkezik. Karrierje kezdetén a PORSCHE Hungária rendszermérnökeként multinacionális környezetben ismerkedett meg a vállalatirányítás folyamataival. A RENAULT Hungária it-vezetőjeként a vállalat hazai cégeinek it-üzemeltetéséért volt felelős. SAP-tanácsadóként, projekt- majd programmenedzserként az olajiparban, a gyáriparban, illetve az államigazgatásban is végzett projekteket külföldön és Magyarországon egyaránt. Az SAP-megoldásokat mikro- és makroszinten is megismerte, elsajátította a világ vezető integrált vállalatirányítási rendszerének programnyelvét, az ABAP-ot.

Az SAP-partnercég BCS-szolgáltatási igazgatójaként működése alatt jelent meg a vállalat az államigazgatás területén. Az Enterprise Group consulting üzletág-igazgatójaként pedig már nem csupán az SAP, hanem az összes it-üzleti tanácsadás részlegével foglalkozott. Karrierjében komoly kihívást jelentett a Lapker Zrt. vállalatirányítási rendszerének teljes megújítása, amelyet a cég it- és telekommunikációs vezetőjeként menedzselt. Ezt követően kapott felkérést a T-Systems Magyarországtól az SAP-részleg vezetésére, majd a Magyar Telekom csoport teljes ERP- és SAP- részlegének üzemeltetését bízták rá.


Next Post

OTP Mobil Kft.

hét ápr 15 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareAz OTP Bank 2013-ban azzal a céllal alapította az OTP Mobil Kft.-t, hogy a csoport fintech cége legyen. Az OTP Mobil három legismertebb szolgáltatása a Simple by OTP mobilalkalmazás, a SimplePay online fizetési megoldás és a 2020 szeptember óta elérhető, kifejezetten a kkv-k számára kialakított SimpleBusiness alkalmazás. A […]
ZX-81