OTP Mobil Kft.

Keresés

Az OTP Bank 2013-ban azzal a céllal alapította az OTP Mobil Kft.-t, hogy a csoport fintech cége legyen. Az OTP Mobil három legismertebb szolgáltatása a Simple by OTP mobilalkalmazás, a SimplePay online fizetési megoldás és a 2020 szeptember óta elérhető, kifejezetten a kkv-k számára kialakított SimpleBusiness alkalmazás. A három szolgáltatásból álló Simple megoldások mára több mint 2 millió felhasználó mindennapjait teszi egyszerűbbé.

A SimplePay online fizetési megoldásról
A 2015 novemberében elindított fizetési megoldással már több ezer webshopban találkozhatnak a vásárlók és a Simple-fiók segítségével akár pillanatok alatt fizethetnek a fiókban elmentett bankkártyájukkal. A kereskedőknek egyszerű és gyors integrációt kínál a szolgáltatás, amellett, hogy az online fizetésekhez köthető, legújabb technológiai megoldások közül választhatják ki a számukra megfelelő lehetőségeket.

A SimpleBusiness alkalmazásról
A SimpleBusiness egy olyan hazai fejlesztésű alkalmazás, amely a kártyaelfogadás és az azonnali átutalás előnyeit ötvözi POS-terminál telepítése nélkül. A SimpleBusiness érintéses, QR-kódos vagy linkes fizetési megoldásai között a vásárlók könnyen megtalálhatják a számukra megfelelőt.


Tags:

Next Post

MOHAnet

hét ápr 15 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA telemetriai eszközöket fejlesztő és gyártó MOHAnet Mobilsystems Zrt.-t Mozgó Zsolt és Havasi Zoltán alapította 2006-ban, amely töretlen hazai és nemzetközi fejlődésének köszönhetően 2009-től új társasági és szervezeti formában, MOHAnet Mobilsystems Zrt. néven folytatta tevékenységét. A saját termékek segítségével vagyon- és tűzvédelmi berendezések, segélyhívó- és járőrellenőrző rendszerek, felvonók, […]
ZX-81