Telenor: Új műsorhoz új férfi kell, ezt ők sosem felejtik el…


A Telenor online televíziós szolgáltatása új, kifejezetten a férfi felhasználókra szabott műsorcsomaggal bővül. A DocuBox ismeretterjesztő csatorna természetfilmek, saját gyártású és díjnyertes dokumentumfilmek széles kínálatát nyújtja. A harcművészetek rajongóinak szól a FightBox, ahol a kevert harcművészetek (MMA), a boksz, a birkózás, a karate és sok más sportág meccseit kísérhetik figyelemmel. A Fast&Fun extrémsport-csatorna pedig az adrenalinfüggőknek nyújt szórakozást az autóversenytől kezdve a motokrosszon át a snowboardig különféle versenyek, show-k révén.

A távközlési társaság persze a nők számára is szolgál újdonsággal: a nekik szóló csomagban mostantól a 360 Tune Box is elérhető. A csatorna különleges zenei élményt kínál, hiszen kifejezetten csak feltörekvő, a világhír kapujában álló nemzetközi zenészek videóit játssza (magyarul jó esetben a második vonalat). Emellett a Tévétár csomagban is számos csatorna, többek között a STORY4, a STORY5, a Filmbox, a Filmbox Plus és a Filmbox Prémium műsora nézhető vissza mostantól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ajjaj, most tényleg elkezdődött a visszaszámlálás

csü ápr 16 , 2015
Már csak néhány napjuk van jelentkezni azoknak a startupoknak, akik be szeretnék mutatni a már meglévő, de kezdő vállalkozásukat, vagy vállalkozásindító ötletüket a nemzetközi zsűri és az üzleti befektetők előtt. A DBH SeedStar és a LEWIS PR április 17-ig, péntekig várják a kezdő vállalkozások jelentkezését, utána már minden hiába. A […]
startup

Friss, ropogós